Wolters Vastgoed BV ondersteunt haar opdrachtgevers die behoefte hebben aan kennis en ervaring, om van bouwplannen concrete, haalbare projecten/bouwwerken te maken. Onze basis ligt bij de praktijk van het bouwen en daarmee hebben we de ervaring om ontwerpen haalbaar te maken en de prijs-kwaliteitverhouding te optimaliseren.

We onderscheiden ons met onze kennis en ervaring van de bouwwereld om met de juiste partijen realiseerbare gebouwen, binnen budget neer te zetten.

We hebben spraakmakende gebouwen mogen realiseren!

Wolters Vastgoed ontwikkelt bouwprojecten en kan de expertise verzorgen die nodig is voor een goede analyse van de bouwvraag en het doorlopen van de processen.

De organisatie bestaat nu zo’n tien jaar en heeft een aantal spraakmakende projecten gerealiseerd. We willen deze lijn voortzetten en uitbouwen. Kwaliteit leveren in de vorm van haalbare projecten met een goede communicatie en procesgang. Altijd vanuit een nauwe betrokkenheid met de partijen die bij een proces zijn betrokken.

schema

U kunt altijd contact met ons opnemen als u zit met een huisvestingsvraag. Dat kan gaan over hoe een proces, aangaande nieuwbouw op te pakken, wel of niet verhuizen, huren op kopen? Maar ook met strategische vragen kun u bij ons terecht.

 

newspaper
©2008 Wolters vastgoed
 Website door: zegenrijk